Babydan Traphek

  Van hoog naar laag sorteren

  Koop nu uw Babydan traphek

  Het is tijd voor een Babydan traphek. Uw kind groeit op en gaat lopen of kruipen. Dit zorgt er voor dat jullie kleine op plekken komt waar die beter niet kan komen. Plekken die misschien gevaarlijk kunnen zijn waardoor er onvoorziene omstandigheden ontstaan. Een Babydan traphek zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Op deze manier zorgt u er voor dat jullie kleintje veilig blijft van nare plekken bijvoorbeeld een trap of kelder. Met de komst van een Babydan traphek zorgt u er voor dat uw kind veilig is van 'de gevaren van de trap'.

  Veiligheidsvoorschriften

  Een Babydan traphek is het vervolg op de al bestaande traphekjes. Een Babydan traphek voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften, is ongelofelijk sterk en eenvoudig te bedienen. Naarmate kinderen ouder worden, is het logisch dat ze op ontdekking gaan. Ze worden nieuwsgierig naar hun omgeving toe en gaan plekken verkennen. Zeker wanneer ze kunnen kruipen of lopen zijn ze in een oogopslag uit het zicht verdwenen. Met een Babydan traphek is dat probleem in één keer opgelost.

  Breed assortiment Babydan traphek

  Om u goed te helpen en ongelukken te voorkomen, zorgen wij voor een breed assortiment aan het merk Babydan traphek. Elk huis heeft een andere indeling en bij elk huis past een ander Babydan traphek. Niet alleen kunt u gebruik maken van een breed assortiment, waar er voor ieder wat wils is, ook zorgen we ervoor dat u niet teveel betaalt. Want wie wil er nu teveel betalen voor een Babydan traphek? Kwaliteit staat voorop, dus u krijgt de beste kwaliteit voor de beste prijs. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag met het maken van een keuze voor uw traphek . Neem eens een kijkje op de website en zie het uitgebreide assortiment. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op. Bel 0900-5081000 of mail naar info@babysupershop.eu. Een Babydan traphek bestelt u op Traphek.nl..

   

  Advies nodig?

  Neem contact op met de klantenservice:

  0900-5081000
  Veel gestelde vragen ›
  Over Traphek ›
  Contact ›

  Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
  Betaalmethode
  postnl thuiswinkel waarborg
  Verzendstatus

  Controleer de verzendstatus:

  Ordernummer: Postcode: