Bedrek Trombone
  • Bedhekje Trombone
  • Bedhekje trombone toegepast

Bedhekje Trombone

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Bedhekje Trombone

Met het bedhekje Trombone is de overgang naar een groot bed minder eng. Uw kleintje kan in zijn slaap niet uit bed rollen. Het bedhekje is in de breedte verstelbaar van 93 tot en met 125 cm en past op vrijwel ieder bed. Het bedhek is voorzien van drie spijlen zodat uw kindje er niet zomaar vanaf kan vallen.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 39,99

Voor € 29,99

In voorraad.

Van € 39,99

Voor € 29,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Eigenschappen bedhekje Trombone:

- Het bedhekje Trombone is in de breedte verstelbaar van 93-125 cm en past op elk bed;
- Hoogte: 36cm;
- Voor extra veiligheid nu voorzien van 3 spijlen;
- Het wit gemoffelde metalen hekje staat altijd verticaal en is daarmee extra veilig.

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven