traphek bevestigingsklem
  • Childhome Traphekbevestiging Safety Gate Stair Flex

Childhome Traphekbevestiging Safety Gate Stair Flex

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Traphek Bevestigingsklem Traphek Trapleuning Naturel 

De bevestigingsklem voor de trapleuning is geschikt voor traphekjes van het merk First Baby Safety. De klem zorgt ervoor dat het traphekje op de trapleuning gemonteerd kan worden, zelfs op ronde en vierkante trapleuningen. Zo kunt u het traphekje altijd op een veilige manier aan de trap vastmaken. De bevestigingsklem is te gebruiken voor zowel klem- als schroeftraphekjes, hij kan worden aangepast aan verschillende breedtes en diktes. Door de rubberen laag op de bevestigingsklem laat u geen krassen achter op uw trapleuning.  

Meer informatie
Minder informatie

Van € 34,99

Voor € 19,99

In voorraad.

Van € 34,99

Voor € 19,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Traphek Bevestigingsklem Trapleuning Naturel    

- De bevestigingsklem is alleen geschikt voor traphekjes van First Baby Safety
- Klem is te monteren op lastige plekken, zelfs op ronde of vierkante trapleuningen
- Voorzien van een rubberen laag om krassen te voorkomen
- De klem kan worden aangepast aan verschillende diktes en is in breedte verstelbaar. 

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven