• Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit

Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit

Het Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit is een houten deur-/traphekje van het Belgische merk Childhome. Dit traphekje is zowel onderaan als bovenaan de trap te monteren, zodat uw kindje veilig uit de buurt van de trap blijft. 

Het Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit is voorzien van een safe-lock-sluitingssyteem. Dit betekent dat de sluiting van het traphek te openen is door de twee knoppen in te drukken en het handvat te liften. Dit is erg veilig, omdat de sluiting voor kinderen niet te openen is. 

Het Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit is via beide kanten te openen. Daarnaast kunt u dit traphek in de muur bevestigen door middel van schroeven. U heeft daardoor geen extra frame nodig, wat struikelgevaar elimineert. 

Meer informatie
Minder informatie

Van € 79,99

Voor € 73,99

In voorraad.

Van € 79,99

Voor € 73,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Deur-/Traphek Childhome Maestro Hout Wit

Eigenschappen traphek:

Materiaal: Hout
Kleur: Wit
Breedte: 73,5 cm tot 104 cm
Type bevestiging: Schroeven

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven