Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit
  • Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit

Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit

Het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit is een metalen traphek van het Belgische merk Childhome. Dit traphek is eenvoudig in de muur te monteren met schroeven. 

U hoeft zich met het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit geen zorgen meer te maken dat uw kind van de trap kan vallen. Als u bovenaan en onderaan de trap een traphekje monteert, elimineert u het gevaar. 

Struikelgevaar is er niet bij het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit. U hoeft namelijk geen extra frame op de vloer te monteren, u hoeft enkel de muren te gebruiken voor de montage van dit traphekje. 

Het Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit is voorzien van een safe-lock-sluitingssysteem. Dit systeem zorgt dat de sluiting geopend kan worden door op twee knoppen te drukken en het handvat op te tillen. Dit is voor uw kind niet te openenen en daarom extra veilig.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 69,99

Voor € 59,99

In voorraad.

Van € 69,99

Voor € 59,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Deur-/Traphek Childhome Supra Metaal Wit Eigenschappen

Materiaal: Metaal
Kleur: Wit
Merk: Childhome
Breedte: 75 cm tot 110 cm
Type bevestiging: Schroeven

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven