Deurhek Childhome Premium Safety Gate Plexi Silver
  • Deurhek Childhome Premium Safety Gate Plexi Silver
  • Deurhek Childhome Premium Safety Gate Plexi Silver

Traphek Childhome Premium Safety Gate Plexi Silver

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Traphek Childhome Premium Safety Gate Plexi Silver

Traphek Premium Safety Gate is een deluxe deurhek van Childhome. Deze unieke muurinstallatie is gemaakt van Extrude Aluminum wat niet alleen garant staat voor de beste kwaliteit maar ook zorgt voor een moderne, luxe uitstraling. 

Het Plexi Gate hekje is 75cm tot 100cm breed. Deze Premium Safety Gate kunt u in een deuropening plaatsen, om te voorkomen dat uw kind een ruimte of kamer kan verlaten of binnen kan komen. U kunt het ook in het trapgat als traphek gebruiken, om te voorkomen dat uw kindje de trap op of af gaat. 

Voor veilige en eenvoudige installatie is een druk-indicator toegevoegd aan dit traphekje. Geeft de druk-indicator rood aan? Dan is het traphekje geopend of is er te veel/te weinig spanning op het hekje. Geeft de indicator groen aan? Dan is het hekje gesloten en is de druk in orde. Ook is deurhek Premium Safety Gate voorzien van een éénhandssluiting, hierdoor kunt u het hek gemakkelijk met één hand openen vanuit beide kanten. De speciale scharnieren van dit hekje voorkomen dat de vingertjes van uw kind gekneld kunnen raken. Het hekje valt automatisch achter u in het slot dankzij het Autoclose systeem.

Het traphek is geheel transparant.

Lees voor installatie en gebruik altijd zorgvuldig de meegeleverde handleiding!

Meer informatie
Minder informatie

Van € 184,99

Voor € 69,99

In voorraad.

Van € 184,99

Voor € 69,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Traphek Childhome Premium Safety Gate Plexi Silver

Eigenschappen:

  • - Materiaal: Extrude Aluminum 
  • - Schroefhek: te bevestigen door middel van boren/schroeven
  • - Geschikt om ruimtes af te schermen of als traphek
  • - In de breedte verstelbaar van 75cm tot 100cm
  • - Voorzien van druk-indicator voor veilige installatie
  • - Met één hand te openen 
  • - Speciale scharnieren van voorkomen dat de vingertjes van uw kind gekneld kunnen raken
Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Wellicht ook interessant voor u

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven