Klem Traphekje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Klemtraphekjes

Klem traphekjes zijn ideaal geschikt om makkelijk een traphekje te plaatsen. Op Traphek.nl vindt u alle soorten traphekjes die u kan bedenken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Schroef traphekjes
  • Klem traphekjes
  • Houten traphekjes
  • Metalen traphekjes

Ook heeft u vrije keuze uit vele merken zoals Safety1st, Colorful Collectionen vele meer. Het voordeel van al deze soorten traphekjes en merken is dat er veel verschillende ontwerpen zijn waar u uit kan kiezen.

Wat zijn een klem traphekjes?

Klem traphekjes kun je zien als de tegenhanger van het schroef traphekje. Klem traphekjes (het woord zegt het al) wordt bevestigd door middel van klemmen voor de opening van de trap. Het voordeel hiervan is dat er minder tot niet geschroefd hoeft te worden, waardoor de klem traphekjes binnen enkele minuten gemonteerd zijn. Klem traphekjes die aan een zijde zijn vastgeschroefd, zijn minder snel losgemaakt dan dat het alleen maar met klemmen vast zit. Als het hekje alleen met klemmen bevestigd wordt, kan het makkelijk verplaatst worden naar verschillende deurportieren. Bijvoorbeeld overdag hangt het klem traphekje voor de trap en savonds tijdens het slapen hangt het hekje voor de slaapkamerdeur van uw baby. Baby’s die wakker worden, kunnen niet voorbij de klem traphekjes. Door de speciale vergrendeling kunnen alleen ouders de hekjes openen. Dit kan zelfs met één hand, waardoor je makkelijk met je handen vol het klem traphekje kan passeren.

Waarom klem traphekjes van ons?

Klem traphekjes van ons zijn snel leverbaar tegen een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat het product binnen 2 werkdagen in Nederland en België geleverd wordt. Tijdens het verzenden kunt u de status van uw product makkelijk bijhouden via onze website. Eenmaal aangekomen en bevalt het product niet? Dan kunt u het makkelijk omruilen in een ander merk traphekje. Wilt u niet ruilen? Dan is er ook nog de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen. Via onze webwinkel traphek.nl kunt u eenvoudig en veilig uw product betalen. Dus bestel snel bij traphek.nl!