Baninni Traphek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Bannini traphekje

Bestel vandaag nog uw Bannini traphekje op Traphek.nl. Een Bannini traphekje is het merk om uw baby en kind te beschermen van de trap. Hierbij is het belangrijk voor de veiligheid van uw kind dat u het traphekje op de juiste manier en plaats bevestigd. Over het algemeen wordt er gezegd dat traphekjes voor baby’s tot 24 maanden kunt gebruiken, maar dit is enkel de theoretische aanbeveling. Dit komt doordat de meeste traphek fabrikanten zoals Bannini of Lindam de hekjes testen met een testpop die een 24 maand oude baby moet voorstellen. Echter bevelen wij aan dat u de traphekjes gebruikt tot dat uw kind ongeveer 4 jaar is.

Kwaliteit en service voor het Bannini traphekje

Elk Bannini Traphekje dat op Traphek.nl staat, is getest volgens de laatste Europese regelgeving en is van uitstekende kwaliteit. Maar dit is niet het enige. Als u uw Bannini traphek op Traphek.nl besteld, krijgt u ook uitstekende service. Binnen twee dagen wordt u Bannini traphekje in heel Nederland en België aan huis geleverd. Daarnaast kunt u altijd uw traphekje ruilen in een ander merk traphekje of vraagt u uw geld terug. Traphek.nl is dus de plek waarop u uw traphekje besteld.

Waarom een Bannini traphekje

Je kiest voor een Bannini traphekje als u gegarandeerde kwaliteit wilt. Ook heeft ieder Bannini traphekje een uniek design. De 3 pijlers voor een Bannini traphekje zijn comfort, kwaliteit en functie. Deze 3 pijlers voeren ze in elke Bannini product door waardoor er altijd kwaliteit producten worden ontworpen en gemaakt.

Heeft u nog vragen over uw traphekje van Baninni of andere merken? Neem gerust contact met onze klantenservice op via de webchat of telefoon en wij zullen alles uitleggen over de Bannini traphekjes of andere merken die op traphek.nl staan.