Numigate Traphek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Numigate traphekje

Met een Numigate traphekje haalt u traphekjes van goede kwaliteit in huis. Een Numigate traphekje beschermt uw kind tegen trappengangen, waardoor u uw kind veilig rond kan laten lopen. Hierbij is het wel belangrijk dat het Numigate traphekje op de juiste plaats is bevestigd. Belangrijke plekken om een traphekje te bevestigen is onderaan de trap of bij de deuropening van de trap. Ook is het belangrijk dat u een traphekje bovenaan de trap bevestigd. Hierbij is het wel verstandig als u het Numigate traphekje 40 of 50 centimeter voor de eerste traptrede bevestigd, waardoor er minder struikelgevaar ontstaat. Ook raden wij het altijd aan om de meegeleverde handleiding goed door te lezen, zodat u uw Numigate traphekje op de juiste manier aan elkaar bevestigd en goed plaatst. Daarnaast kunt u het traphekje gebruiken totdat uw kind zelfstandig genoeg is om de trap op en af te kunnen. Wij vinden dit persoonlijk dat dit pas rond de 4 a 5 jaar is.

Waarom een Numigate traphekje

U kiest voor een Numigate traphekje wanneer u top kwaliteit in huis wilt. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook het design. Numigate trappenhekjes beschikken over unieke designs, waardoor er altijd iets leuks tussen zit. Daarnaast beschikken de Numigate traphekjes over een uniek schuifmechanisme en valt het altijd goed en makkelijk opslot. Hierdoor kan uw baby het hekje nooit voorbij waardoor het Numigate traphekje een van de meest veilige traphekjes zijn.

Waarom traphekje.nl

Elk traphekje wat op Traphek.nl staat is getest volgens de Europese normen en voldoet dus aan de kwaliteits en veiligheidseisen. Naast de uitstekende kwaliteit krijgt u ook nog uitstekende service als u uw Numigate traphekje op Traphek.nl besteld. Uw bestelling wordt door heel Nederland en België binnen 2 dagen aan huis geleverd. Ook kunt u uw product makkelijk retourneren als het product niet naar wens is. Deze kunt u dan inruilen voor een ander product of u laat geld terugstorten. Daarbij kunt voor persoonlijke vragen altijd contact met ons openemen via de webchat of telefoon. Hierdoor is Traphek.nl de webshop om uw Numigate traphekje te bestellen.

Bestel vandaag nog uw Numigate traphekje of andere merken zoals Baninni op Traphek.nl!