Quax Traphek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Quax traphekje

Een Quax traphekje staat voor gebruiksgemak en goede kwaliteit. Met een Quax traphekje beschermt uw kind tegen trappengangen, waardoor u uw kind zorgeloos rond kan laten lopen. Wel belangrijk is dat het Quax traphekje goed is bevestigd. De beste plekken waar je uw Quax traphekje kan plaatsen is onderaan de trap of bij de deurportier van de trappengang. Daarnaast kunt u bovenaan de trap ook uw Quax traphekje plaatsen. Het nadeel hiervan, is dat de drempel die het trapje creëert bovenaan de trap meer gevaar vormt. Hierdoor wordt er door experts en fabrikanten aangeraden om uw traphekje 40 of 50 cm voor de trap te plaatsen indien het traphekje bovenaan geplaatst wordt. Ook raden wij het altijd aan om de meegeleverde handleiding goed door te lezen, zodat u uw Quax traphekje op de juiste plaatst en in elkaar zet.

Waarom een Quax traphekje

Wanneer u kiest voor een Quax traphekje, zorgt Quax ervoor dat uw baby veilig rond kan kruipen of lopen. Ook hebben de Quax traphekjes unieke design, waardoor u altijd uw perfecte Quax traphekje kan uitkiezen. Ook verkoopt Quax apparte verlengstukjes om de juiste maat traphekje te monteren tussen de deuropeningen van uw trappengang. Het meest bekende trappenhekje van Quax is het Quax Milk trappenhekje.

  • Het Quax Milk traphekje heeft een uniek design. In plaats van dat er echt een hek van hout of metaal wordt gebruikt, maakt de Quax Milk gebruik van een zeil. Het voordeel hiervan is dat het makkelijk te monteren is in moeilijke hoeken. Eenmaal aan de muur bevestigd kan het naar links of recht buigen. Hierdoor kan uw baby het hekje nooit voorbij kruipen, waardoor het Quax milk traphekje het meest wendbaar traphekje is.

Waarom traphekje.nl

Alle traphekjes op Traphek.nl zijn getest volgens de Europese normen en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen. Een bijkomend voordeel als u uw Quax traphekje koopt op Traphek.nl is dat u uitstekende service erbij krijgt. Alle producten worden geleverd in heel Nederland en België. En als het traphekje niet bevalt, kunt u deze makkelijk omruilen of uw geld terug vragen.

Bestel vandaag nog uw Quax traphekje of andere merken op Traphek.nl!