Safety 1st traphek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Safety1st

Safety1st babyartikelen bestelt u bij Traphek .nl. ‘Safety first’ is niet alleen de merknaam, maar ook het motto van dit Australische bedrijf. Wij hebben een breed aanbod aan accessoires van dit topmerk. Accessoires die u zeker moet hebben om uw huis babyproof te maken. Enkele producten van Safety1st uit ons assortiment die u zeker moet hebben om de veiligheid te waarborgen zijn:

  • Ladeklemmen
  • Stopcontactbeschermers
  • Ovendeursloten
  • Beschermhoekjes
  • Koelkastdeursloten

En nog tal van andere handige veiligheidsproducten. Safety1st is hier volgens ons een absolute topper in. Zo is Safety first nog niet heel lang geleden met hun eerste traphekje op de markt gekomen. Dit was meteen een groot succes en er zijn daarom op het moment al verschillende traphekjes van het merk Safety first verkrijgbaar. Zo ook bij traphek .nl. In ons assortiment vindt u een safety first klem hekje, maar ook een 'normaal' traphek. Beide traphekjes zijn erg kwalitatief en gebruiksvriendelijk. Heeft u vragen over het Safety first traphekje? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van traphek .nl. Zij zijn bereid om u te helpen per mail of livechat, maar u kunt uiteraard ook altijd even bellen!

Safety first producten bestellen bij Traphek.nl

Bestel uw Safety1st producten bij Traphek.nl . Safety1st babyartikelen zoals die in bovenstaande tekst staan aangegeven, vindt u terug op onze website. Dus bestelt u een traphek? Vergeet dan ook niet om nog een aantal Safety1st producten mee te nemen in uw winkelwagen. Bent u op zoek naar nog meer babyartikelen naast al onze spullen van Safety1st ? Traphek.nl is een onderdeel van het grotere Babysupershop. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een veelvoud van website opgericht om u te helpen met uw specifieke babyartikelen. Of het nu gaat om autostoeltjes of kinderwagens, wij helpen u op maat. Hebt u vragen of opmerken? Bel 0900-5081000 of stuur een mail naar info@babysupershop.eu. Wij zijn er voor uw gezin!