Munchkin Traphek

Tijdelijk niet in voorraad.

Munchkin traphekje

Bestel vandaag nog uw Munchkin traphekje op Traphek.nl. Met een Munchkin traphekje haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Ook zult u uw kind tegen gevaarlijke trappengangen beschermen, waardoor u uw kind met een gerust hard rond kan laten lopen. Om het Munchkin traphekje zo goed mogelijk zijn werk te laten doen is het belangrijk dat u de meegeleverde handleiding goed doorleest. De belangrijkste plaatsten om uw Munchkin traphekje te bevestigen is onderaan de trap en/of bij de deuropening. Als u het traphekje bovenaan de trap wilt bevestigen is het belangrijk dat u deze 40 a 50 cm van de eerste trede bevestigd. Vaak creëert een traphekje een drempel waar over gestruikeld kan worden. Bovenaan de trap struikelen is natuurlijk veel gevaarlijker dan als u de trap wilt oplopen. Over het algemeen wordt er de regel aangehouden om een traphekje te gebruiken tot 24 maanden, maar wij bevelen het aan om het traphekje ongeveer 5 jaar lang te gebruiken. De 24 maanden is een theoretische aanbeveling, omdat het Muchkin traphekje en andere fabrikanten de producten testen met een pop die een 24 maanden oude baby moet voorstellen.

Kwaliteit en service voor het Munchkin traphekje

Elk Munchkin traphekje dat op Traphek.nl staat, is getest volgens de laatste Europese regelgeving en is van uitstekende kwaliteit. Daarnaast krijgt u ook uitstekende service, als u het op traphek.nl besteld. Binnen twee dagen wordt uw Munchkin traphekje in heel Nederland en België bezorgd. En als uw gekozen traphekje niet naar wens is, kunt u deze altijd retourneren en een ander traphekje uitkiezen of uw geld terugvragen. Hierdoor is Traphek.nl de plek waarop u uw traphekje besteld.

Waarom een Munchkin traphekje

Een Munchkin traphekje kiest u voor, wanneer u top kwaliteit wilt. Ook heeft ieder Munchkin traphekje een uniek design. Ook ontwikkeld Munchkin traphekjes met drukbevestiging (soort van klem trahekjes). Hierbij hoeft u niet te boren. Alle Muchkin traphekjes beschikken over drukpassingindicatoren, handvaten en speciale opengins- en sluitingsmechanismes. Hierdoor is een Muchkin traphekje en van de meest veilige keuzes, om uw baby tegen de trapgangen te beschermen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via de webchat of telefoon en wij zullen alles uitleggen over elk Munchkin traphekje of andere merken die op traphek.nl staan.