Metalen Traphekje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Een metalen traphek

De plaatsing van een traphek is van fundamenteel belang voor de veiligheid van uw kind. Met name kinderen in de leeftijdscategorie tot 5 jaar lopen een verhoogd risico bij trap op- en afgangen. Er zijn verschillende soorten traphekjes. Zo kun je kiezen om uw traphek te klemmen of te monteren met schroeven, maar u kunt ook kiezen tussen de uitstraling van het traphekje. Ga je voor de klassieke houten traphek? Of toch liever een metalen traphekje?

Bestel nu uw metalen traphek via Traphek .nl, onderdeel van Babysupershop.eu. Met een metalen traphek moet uw baby wel over superkrachten bezitten om er doorheen te komen. Bij Traphek.nl bestelt u altijd de beste metalen traphek voor de laagste prijs. Wij hebben voor ieder gezin de juiste metalen traphek in huis: alle kleuren van de regenboog en in iedere maat. Traphek.nl heeft de ideale metalen traphek voor u. Tevens is iedere metalen traphek op dit moment in de uitverkoop. Dit bovenop onze laagste prijsgarantie. Wees er dus snel bij, want de voorraad is beperkt.

Het juiste metalen traphek voor u

Welke metalen traphek is geschikt voor u en uw gezin? Een metalen traphek kan variëren in kleur, grootte en model. Zo hoeft u onze producten niet alleen te gebruiken voor het trappengat. Ook hebben wij een divers aanbod aan merken. Omdat ons aanbod zo breed is, bestelt u bij ons ook hekjes voor alle andere situaties:

  • Als box
  • Om de keukenruimte af te schermen
  • Voor de badkamer
  • En de buitendeur

Service van Traphek.nl

Bestelt u een metalen traphek bij Traphek.nl, dan garanderen wij u de beste service. Dit proberen wij te bereiken door u een aantal unieke voordelen te geven. Deze voordelen zijn:

  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen

Toch iets anders? Kijk eens naar onze houten traphekjes voor een meer huiselijke uitstraling. Verder hebben wij een uitstekende klantenservice die u helpt met al uw vragen en/of opmerkingen. Bel 0900-5081000. Nemen wij even niet op? Stuur dan een mailtje naar service@babysupershop.eu! Een brief sturen kan natuurlijk ook nog. Kijk op onze site voor de contactgegevens. Het beste en goedkoopste metalen traphek bestelt u op Traphek.nl.