Over Traphek.nl

Traphek.nl

Een Traphek van online winkel Traphek.nl is voor een baby een fundamenteel onderdeel van de veiligheid in huis. Een goede kwaliteit van het traphek is daarbij belangrijk en daarom hebben wij een groot assortiment met opties voor iedere portemonnee. Zo kunt u een traphek vinden dat precies bij uw woning of bedrijf past.

Traphek .nl is dé online specialist in Traphekjes. Naast traphekjes verkopen wij onder andere kinderstoelen, loopstoeltjes, wipstoeltjes, boxen en reisbedden voor de allerkleinsten. Wij vinden het belangrijk dat onze spullen goed zijn van kwaliteit, gebruiksvriendelijk en daarnaast ook nog eens mooi voor het oog, voor zowel u als voor uw baby. Daarom bieden wij ruim 30 verschillende soorten traphekken aan. Zo zit er altijd wel een traphek tussen waar u en uw baby zich veilig bij zullen voelen. Bent u daarnaast ook op zoek naar andere cadeaus? Babysupershop.eu kan u ook daarbij helpen! Snuffel gerust even rond op onze website om ideetjes op te doen.

Heeft u een traphek gevonden waar u helemaal tevreden over bent? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online. Betalen is veilig en uw artikel wordt binnen 3 werkdagen thuis bezorgd. Als het toch niet helemaal is wat u er van had verwacht, dan is ruilen of geld terug geven geen probleem. 

Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kopen bij Traphek.nl doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment traphekken
  • je veel traphekjes binnen één dag bezorgd krijgt
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk 

Je bent altijd welkom in onze traphekken webwinkel

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 5 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen

Traphek.nl heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle traphekjes

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle traphekken uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgd op ieder adres

De populairste artikelen worden al binnen twee werkdagen geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling, die de maximale afmeting van het product van 70 cm  niet overschrijdt.

Retourservice voor traphekjes

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het traphekje niet wilt? Een traphek kun je ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden. Zorg er dus voor dat uw traphekje voorzien is van een retourformulier!