Easylock traphek

Tijdelijk niet in voorraad.

Extra veilig met Geuther Easylock

Opgroeien kan soms gevaarlijk zijn. U wilt die gevaren als ouder natuurlijk voorkomen door onder andere uw huis zo veilig mogelijk te maken voor uw kleine. Om dit te doen, moet u bepaalde attributen installeren. Wilt u een traphekje in huis plaatsen? Dan is er geen beter traphekje dan een Geuther Easylock . Deze Geuther traphek Easylock is extreem veilig. Niet alleen is deze erg veilig, er kleven meerdere voordelen voor u aan vast. Hij ziet er strak uit waardoor de traphek goed bij elke stijl in huis past. Ook voldoet de Geuther Easylock aan allerlei nationale en internationale veiligheidseisen.

Onderscheidend

De Geuther Easylock onderscheidt zich van andere traphekjes. De Geuther Easylock is namelijk extreem makkelijk te bevestigen. U hoeft hierbij geen gebruik te maken van boren. In de handleiding staat uitgebreid beschreven hoe u het beste deze Geuther Easylock bevestigt. Op deze manier hangt u zelfs nog ’s avonds laat uw Geuther Easylock op zonder uw kleine of de buren wakker te maken. U ziet dat de Geuther Easylock meerdere voordelen heeft waar u nu van moet profiteren.

Opgroeien met Geuther Easylock

De tijd kan soms ontzettend snel gaan. Voor u het weet kruipt of loopt uw kind door het huis. U verbaast zich over de snelheid waarmee uw kind zich verplaatst. Als u even niet oplet staan ze ineens aan de andere kant van de kamer. Aan de ene kant is het natuurlijk erg leuk om dit proces mee te maken, maar het brengt ook een aantal voorzorgsmaatregelen met zich mee. U moet ervoor zorgen dat uw kind niet zomaar van de trap valt. Met een Geuther Easylock zijn deze problemen opgelost! Neem eens een kijkje op de website om te kijken welk traphekje Easylock het beste bij u en uw kleintje past. Kijk ook bij de veiligheidsartikelen om het zo veilig mogelijk te maken voor uw kleintje of bij de bedhekjes om te voorkomen dat uw kleintje uit bed rolt. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.