Happy Baby

Tijdelijk niet in voorraad.

Happy Baby

Happy Baby spullen bestelt u op traphek.nl. Happy Baby zorgt altijd voor uitstekende producten en daardoor nemen wij Happy Baby dan ook graag op in ons assortiment. Wij hebben een prachtig product van Happy Baby : de Babydan Guard Me. Dit ‘traphekje’ is een ware creatie en ongelofelijk gebruiksvriendelijk. Bij Traphek.nl denken wij altijd: een veilige baby is een happybaby. Dit prachtige product voldoet natuurlijk aan alle Europese regelgevingen, iets wat wij een vanzelfsprekendheid vinden bij Traphek.nl. En wat ongelofelijk handig is: dit Happy Baby product is er alleen wanneer u die nodig hebt. Dit geldt niet voor alle mensen, maar soms kan een traphekje in de weg zitten. Dit Happy Baby traphekje is automatisch inklapbaar en vouwt zichzelf bijna geheel op.

Hoe werkt dit Happy Baby product?

Zoals gezegd: BabyDan is een opvouwbaar traphekje. De mensen bij Happy Baby hebben er goed aan gedaan dit product op de Nederlandse markt te brengen. Het is makkelijk te installeren en eenvoudig te gebruiken. Met één druk op de knop gaat dit Happy Baby traphekje automatisch open. Vervolgens vouwt het Happy Baby traphekje zich vanzelf op. Dit product schermt het trappengat voor uw baby goed af. Het Happy Baby traphekje is 55 tot en 113,5 cm breed. Bestelt u een Happy Baby traphekje? Dan kunt u er van uitgaan dat uw baby rondom de trap veilig is. Een veilige baby is een happybaby. vergeet ook niet te kijken naar onze veiligheidsartikelen om het zo veilig mogelijk te maken voor uw kindje.

Voordelen van Happy Baby op Traphek.nl

Traphek.nl is de beste webshop voor een happybaby. Wij hebben een groot aanbod aan traphekjes en tevens alle accessoires die daarbij horen. Ook krijgt u van ons de beste service. De voordelen van bestellen bij Traphek.nl zijn:

  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service

 Hebt u nog vragen of opmerkingen? Bel 0900-5081000 of mail naar info@babysupershop.eu. Bent u op zoek naar andere babyartikelen? Kijk dan in één van onze andere webshops. En onthoud: u krijgt een happybaby met traphekjes van Traphek.nl.