Traphekje monteren

Tijdelijk niet in voorraad.

Hoe moet ik een traphekje monteren?

Op de juiste manier een traphekje monteren is erg belangrijk als u alle functies van een goed traphekje wilt gebruiken. Een traphekje zorgt ervoor dat kinderen bepaalde delen van het huis niet kunnen bezoeken, waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren. Bijvoorbeeld bij een trap is dit erg verstandig, zo kunnen ze niet van de trap vallen en kunnen ongelukken worden voorkomen. Maar hoe moet u nu een traphekje monteren? Een traphekje monterenkan nog best een klus zijn als u niet weet waar u moet beginnen. Daarom helpen wij u graag met een traphek monteren.

Het traphekje monteren

Een traphekje monteren is niet heel moeilijk, maar wat hulp is altijd welkom. Allereerst is het van belang bij een traphekje monteren dat u ervoor zorgt dat er gaten met pluggen in de muur zitten waar u het traphekje aan op kunt hangen. Afhankelijk van de plek waar u het hekje wilt hangen, gaat u boren. Zorg wel dat het waterpas is dus houd een hulpmiddel zoals een waterpas bij de hand. Schroef één van de draaipunten vast aan de onderkant van het traphekje. Steek het hekje in de draaias en bevestig dan het bovenste draaipunt. Uiteraard kunt u ook een traphekje monteren waarbij u geen gebruik hoeft te maken van een boormachine. Daarvoor bestaat het traphekje zonder boren. Tot zover is een traphekje monteren zo moeilijk nog niet.

Volg de instructies bij een traphekje monteren

Kijk vervolgens goed naar de uitleg die meegegeven is bij het traphekje. Hier staat de uitleg van een traphekje monteren. Als u alle voorbereidende acties heeft uitgevoerd, hangt u het traphekje op en zorgt u ervoor dat alles goed aangedraaid is waardoor deze er niet zomaar af kan vallen wanneer uw kind of huisdier hier tegenaan loopt. Heeft u vragen over de uitleg van een traphekje monteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers begrijpen dat een traphekje monteren toch soms nog best lastig kan zijn, zeker als u het niet eerder gedaan heeft. Wij zitten klaar om u te helpen en de veiligheid van uw kleintje te garanderen! En met een traphek van Traphek.nl bent u daar zeker van.