Traphekje Open Trap

Tijdelijk niet in voorraad.

Traphekje open trap monteren?

U gaat een traphekje open trap monteren? Traphek.nl geeft u tips en aanwijzing over hoe u dit het beste kunt doen. Wij hebben al jarenlang ervaring in het leveren en traphekje open trap monteren. Voor de wat gevorderde klusser is het meestal wel een eenvoudige onderneming, maar toch willen wij u zo goed mogelijk informeren. Er zijn een aantal belangrijke spullen die u moet hebben voordat u een traphekje open trap gaat monteren:

  • Een boormachine
  • Pluggen
  • Lange schroeven (kijk voor de maat in de handleiding van het geleverde hekje)
  • Een waterpas
  • Een liniaal

Het traphekje open trap monteren

In uw pakket wordt een draaias geleverd. Bevestig de draaias een aantal cm van de vloer (minimaal vier). Boor gaten in de muur. In de draaias staat vaak aangegeven waar de schroeven doorheen gaan. De gaten in de muur moeten dus op dezelfde hoogte komen als die op de draaias. Stop pluggen in de gaten. Let op: zorg dat de pluggen dezelfde maat hebben als de boormaat. Nadat u dit nauwkeurig gedaan heeft, gaat het traphekje open trap monteren bijna vanzelf. Bevestig de draaias aan de muur. In de handleiding staat nauwkeurig aangeven hoe u het traphekje open trap monteren moet aan de draaias. Aan de andere kant van het trappengat monteert u twee aanknopingspunten. Door deze punten kan het hekje sluiten. Het verschilt per huis hoe dit gedaan moet worden. Bij sommige huizen zit aan weerszijden een muur. Wanneer u in dit geval een traphekje open trap monteren gaat, dient u deze aanknopingspunten op dezelfde manier te monteren als die aan de draaias: boren, pluggen en dan pas schroeven. Dit betekent niet dat u tijdens het traphekje open trap monteren de gaten aan weerszijden op dezelfde hoogte moet komen. Meet tijdens het traphekje open trap monteren dus de hoogte waarop het hekje boven en onder sluit. Wanneer u deze stappen voor het traphekje open trap monteren gevolgd hebt, zal uw kind veilig zijn rondom het trappengat.

Verschillende soorten traphekken

Bij Traphek.nl hebben wij een ruim assortiment aan traphekken in verschillende modellen en diverse merken. Zo kunt u kiezen uit een houten traphekje of metalen traphekje. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan  veiligheidsproducten voor uw traphek. Het is immers belangrijk om de omgeving zo veilig mogelijk te maken voor uw kindje. Zo krijgt uzelf immers ook meer ademruimte.

Vragen en opmerkingen

Wilt u een traphekje open trap monteren? Bestel dan nu uw artikelen op Traphek.nl! Wij beschikken over een uitstekende klantenservice. Gaat u een traphekje open trap monteren, maar komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op. Bel 0900-5081000 of stuur een mailtje naar info@babysupershop.eu. Wij geven u een vakkundig antwoord over het traphekje open trap monteren.