Traphekjes

Tijdelijk niet in voorraad.

Wat zijn traphekjes?

Traphekjes zijn er om de omgeving van uw kindje veiliger te maken door bepaalde ruimtes ontoegankelijk te maken. Dit is belangrijk want een huis kan erg gevaarlijk zijn omdat uw kind de gevaren meestal niet kan overzien. Traphek.nl heeft de beste traphekjes voor de directe omgeving van uw kind. Wij hebben de beste merken in huis, zoals:

  • Childwood
  • Cabino
  • Bebiesfirst
  • Lindam
  • En Kiddyguard

Daarnaast heeft Traphek.nl de beste voordelen voor u: wij bezorgen binnen drie werkdagen, we leveren in heel Nederland en België, u betaalt bij ons veilig voor uw traphekjes en wij hebben een uitstekende service.

Gevaren zonder traphekjes

Per jaar zijn er ca. 40.000 kinderen van 0 tot 4 jaar die letsel oplopen door een ongeval in of om het huis. Hiervan hebben 3800 kinderen letsel opgelopen door de val van een vaste trap. Hierdoor is het gebruik van traphekjes essentieel voor de veiligheid van uw kind. Gelukkig wordt er in Nederland altijd van alles gedaan om het voor kinderen steeds veiliger te maken. Maatschappelijk gezien is er altijd veel aandacht voor deze ongelukken door middel van bijvoorbeeld SIRE-reclames. En de overheid zorgt er voor dat maatschappelijke instanties zoals kinderopvang zich houden aan een veilige omgeving voor het kind. In het ‘Bouwbesluit 2012’ zijn zelfs voorschriften opgenomen waaraan kinderopvangcentra moeten voldoen. Hierin staan traphekjes apart vermeld.

Soorten traphekjes

Voordat u traphekjes gaat aanschaffen, moet u goed kijken of deze voldoet aan de EN1930:2000 veiligheidsnorm. Natuurlijk is dat bij Traphek.nl altijd het geval. Ook is het belangrijk dat u de juiste traphekjes koopt die voor u gemakkelijk te bevestigen is. Er wordt namelijk onderscheidt gemaakt tussen:

Al deze traphekjes vindt u in het assortiment van Traphekje.nl. Hebt u vragen over één van onze traphekjes, of u wilt iets anders kwijt aan ons? Bel dan 0900-5081000 en wij helpen u op een vakkundige manier. Zijn wij even niet bereikbaar? Een mailtje sturen naar info@vanastenbabysupershop.eu kan natuurlijk ook. De beste traphekjes bestelt u altijd op Traphek.nl.