Safety 1st. Inflatable Spout Protector
  • Safety 1st. Inflatable Spout Protector

Safety 1st. Inflatable Spout Protector

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Safety 1st. Inflatable Spout Protector

Er is niks fijner dan lekker met je kindje in bad of je kindje zelf een bad te laten nemen. Deze opblaasbare kraanbescherming van Safety 1st is dan ook echt onmisbaar. De huid van kleine kinderen is nog erg kwetsbaar en gevoelig voor warmte. Met deze kraanbeschermer voorkom je dat je kindje wordt blootgesteld aan hoge temperaturen van de kraan. Daarnaast voorkom je dat je kindje zich kan stoten aan de kraan. 

Meer informatie
Minder informatie

Van € 9,99

Voor € 5,99

In voorraad.

Van € 9,99

Voor € 5,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Safety 1st. Inflatable Spout Protector

Eigenschappen: 

- Opblaasbare kraanbeschermer
- Voorkomt stoten en blootstelling aan hoge temperaturen
- Eenvoudig te plaatsen
- Eenvoudig te reinigen
- Universele badkraanbeschermer; geschikt voor bijna alle kranen 
- Merk: Safety 1st

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven