Traphek Quax Milk 0-140 cm
  • Traphek A3 RolyGate Wit
  • Traphek A3 RolyGate Wit | Opgerold

Traphek A3 RolyGate Wit

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Traphek A3 RolyGate Wit

Dit stevige traphek van A3 Baby&Kids neemt erg weinig ruimte in doordat het oprolt. Opgerold is dit traphek 9 cm breed en is met één hand te bedienen, maar door de dubbele handeling onmogelijk voor kleine kinderen om te openen. Het traphekje is geschikt voor openingen met een maximale afmeting van 118cm. De hoogte van het traphek is 85cm. 

Dit oprolbare traphek voldoet aan de Europese norm NEN EN 1930:2011.

Meer informatie
Minder informatie
€ 79,99

In voorraad.

€ 79,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Traphek A3 RolyGate Wit

Eigenschappen:
- Hoogte roltraphek: 85cm
- Geen gevaarlijke drempel op de vloer
- Traphek is 1 handeling te bedienen
- Maximale breedte van 118cm
- Breedte opgerold: 9cm
-  Voldoet aan de veiligheidsnorm NEN EN 1930:2011
- Merk: A3 Baby&Kids

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven