Traphek BabyDan Guard Me
  • Traphekje Babydan Guard Me
  • Traphekje BabyDan Guard Me Wit
  • Traphekje BabyDan Guard Me

Traphekje BabyDan Guard Me Wit

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Traphekje BabyDan Guard Me Wit

De traphekje BabyDan Guard Me is een traphek dat automatisch opvouwt en met één hand te bedienen is. Wanneer het traphekje niet gebruikt wordt is het geen storend element in uw huis omdat het traphekje vrijwel geheel inklapbaar is. Het traphekje kunt u verstellen tot een maximale lengte van 89cm. Is dit traphekje te smal voor uw deuropening of trapgat? Dan kunt u dit traphek verlengen met de daarvoor geschikte verlengstukken. 

Meer informatie
Minder informatie

Van € 94,99

Voor € 59,99

In voorraad

Van € 94,99

Voor € 59,99

In voorraad

Uitgebreide informatie

Traphekje BabyDan Guard Me Wit

Kenmerken traphekje

- Verstelbaar van 55 tot 89 cm breed
- Hoogte traphekje:  73 cm
- Max. breedte 113,5 cm met verlengstuk (los verkrijgbaar)

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Wellicht ook interessant voor u

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven