• Traphek Minerva Wood Natural

Traphek Minerva Wood Natural

Hulp met keuze? Bel: 0900-5081000

Traphek Minerva Wood Natural 

Het traphek Minerva Wood is een massief beukenhout traphek. Het traphekje bevestigt u in het trapgat door het met de bijgeleverde schroeven aan één zijde aan de wand te bevestigen en de andere zijde aan het trapgat. Door middel van een rode knop die ingedrukt moet worden kan het traphekje makkelijk met één hand worden geopend. Zo is het traphekje veilig voor uw kindje maar ook gemakkelijk te hanteren voor u. 

Meer informatie
Minder informatie

Van € 79,99

Voor € 34,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Van € 79,99

Voor € 34,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uitgebreide informatie

Traphek Minerva Wood Natural

Eigenschappen traphek:
- Te openen en sluiten met één hand
- Beveiligingsmechanisme met een knop
- Te gebruiken voor deuropeningen en trapgaten van 71 tot 102 cm.  
- Opent als één deur waardoor er geen drempel ontstaat
- Hoogte traphek: 75cm

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven