Traphek Punto houtskleurig
  • Traphek Quax Modilok Hout Wit

Traphek Quax Modilok Hout White

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Traphek Quax Modilok Hout White 

Het traphekje Modilok van Quax is een handig uitschuifbaar traphek dat verstelbaar is van 63 - 103,5cm. Hiermee past dit traphek tussen vrijwel alle deur- of trapopeningen. Het traphek Modilok is gemaakt van massief hout waardoor dit een erg stevig traphek is. Het hekje heeft een dubbelsluitsysteem zodat uw kleintje deze niet zelf open kan maken, maar het traphekje is voor de ouder wel met één hand te openen. 
Dit traphekje dient nog zelf in elkaar gezet te worden maar kan ook gemakkelijk uit elkaar worden gehaald om deze mee te nemen.  

Meer informatie
Minder informatie

Van € 49,99

Voor € 39,99

In voorraad

Van € 49,99

Voor € 39,99

In voorraad

Uitgebreide informatie

Traphek Quax Modilok Hout White

Eigenschappen:
- Gemakkelijk in elkaar te zetten traphek
- Uitschuifbaar traphek verstelbaar van 63 - 103,5 cm
- Te bevestigen door middel van schroeven
- Te gebruiken in deuropening, bovenaan en onderaan de trap
- Voorzien van een dubbelsluit systeem
- Met één hand te openen
- Hoogte traphek: 70cm
- Materiaal: massief hout (rubberboom / beuken)
- Voldoet aan de Europese norm EN 1930:2011 met aandacht voor mechanische risico’s

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven