Verlengstuk Safety 1st Easy Close M Extra Tall 7 Cm
  • Verlengstuk Safety 1st Easy Close M Extra Tall 7 Cm

Verlengstuk Safety 1st Easy Close M Extra Tall 7 Cm

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Verlengstuk Safety 1st Easy Close M Extra Tall 7 Cm

Mocht je traphekje net te kort zijn waardoor het niet past, dan is dit de oplossing. Met het verlengstuk verleng je het traphekje nog eens met 7 cm. Dit verlengstuk is enkel geschikt voor Traphekje Safety 1st Extra Tall.

Meer informatie
Minder informatie
€ 6,99

In voorraad.

€ 6,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Verlengstuk Safety 1st Easy Close M Extra Tall 7 Cm

Eigenschappen:
- Merk: Safety 1st
- Geschikt voor traphek Easy Close Extra Tall
- Verlengstuk 7cm

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Traphek.nl een traphek of traphek acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Traphek.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Traphek.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Traphek.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven