Veiligheid

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Baby veiligheid

Op Traphekje.nl vindt u alle traphekjes en accessoires voor de veiligheid van uw baby. De baby veiligheid en gezondheid is heel belangrijk voor uw baby. U en uw baby hoeven zich geen zorgen te maken over de baby veiligheid. Zo denken verschillende fabrikanten er ook over. Hierdoor ontwikkelen zij verschillende producten die zorgen voor de beste baby veiligheid. Enkele merken zijn Childhome Collections en Geuther.

Baby veiligheid producten

”Wat zijn de beste producten om mijn baby veilig rond te laten lopen?”, deze vraag krijgen wij vaak gesteld. Hierop is geen eenduidig antwoord te geven, doordat iedere baby en zijn omgeving van elkaar verschilt. Echter zijn er wel een aantal producten die de veiligheid van uw baby waarborgen.

  • Schroef traphekjes: Schroeftraphekjes zorgen goed voor de baby veiligheid bij uw trappengangen. Schroef traphekjes zorgen ervoor dat de baby niet zomaar de trap op of af kunnen als er een hekje voor staat. Schroef traphekjes (de naam zegt het al) worden met behulp van schroeven in de muur vastgezet. Belangrijk hierbij is dat de muur (waar het schroef traphekje op bevestigd wordt) stevig is om uw baby veiligheid te garanderen.
  • Klemtraphekjes: Klemtraphekjes zijn makkelijker te monteren, waardoor uw baby veiligheid sneller op een hoger niveau is. Het monteren gaat door middel van klemmen tegen de muur. Hierdoor komt er geen schroef aan te pas en zijn ze dus bijvoorbeeld makkelijk te verplaatsen van beneden naar bovenaan de trap.
  • Ook vindt u op Traphek.nl houten en metalen traphekjes. Al deze traphekjes worden gemaakt door verschillende merken waarbij uw baby veiligheid op nummer 1 staan. Daarnaast verschilt ieder merk met unieke eigenschappen zoals makkelijke sloten, hendels of zelfs een traphekje wat een uitrolbaar zeil bevat in plaats van een hek.
  • Naast dat alle traphekjes de omgeving veiliger maken waardoor uw babyveiligheid omhoog gaat, zijn er ook nog enkele accessoires. Voorbeelden van een baby veiligheids accessoires zijn traphek klemmen, stopcontactbeschermers, hoekbeschermers en nog veel meer.

Baby veiligheid bij traphek.nl

Op Traphek.nlvindt u de juiste traphekken en accessoires voor uw baby veiligheid. Twijfel niet en bestel uw traphek of accessoires op Traphek.nl en u bent gegarandeerd van kwaliteit voor de laagste prijs!