Veiligheidsartikelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Veiligheidsartikelen traphek

Traphek.nl verkoopt niet alleen traphekken, maar ook verschillende veiligheidsartikelen voor uw traphek. Deze veiligheidsartiekelen traphek kun je gemakkelijk vinden op Traphek.nl.

Waarom traphek veiligheidsartikelen

veiligheidsartikelen traphek zijn bedoeld om je baby buiten de trappengangen ook te beschermen. Uw huis is tenslotte groter dan alleen een trappengang. Omdat baby’s heel nieuwsgierig zijn naar alle voorwerpen die ze niet kennen, zullen ze deze ook aan willen raken. Hierdoor heeft Traphek.nl verschillende veiligheidsartikelen traphek in het assortiment.

  • Stopcontactbeschermers: De vingers van de baby’s zijn nog klein waardoor ze in veel dingen vast kunnen zitten of gevaar mee lopen zonder aan veiligheidsartikelen traphek te doen. Ook zitten de meeste stopcontacten laag op de muur en kunnen baby’s hier dus makkelijk bij. De verschillende stopcontactbeschermers als veiligheidsartikelen traphek, maakt het voor uw baby onmogelijk om iets in het stopcontact te stoppen.
  • Hoekbeschermers: Hoekbeschermers zijn ook belangrijke veiligheidsartikelen traphek. Uw Peuter zal veel lopen, maar ook veel struikelen of tegen dingen aanlopen. Hierdoor is het belangrijk dat scherpe punten afgeschermd worden. Dit kan door de verschillende hoekbeschermer veiligheidsartikelen buiten uw traphek om.
  • Vingerbeschermers en sloten: Zoals eerder gezegd zal uw baby alles proberen vast te pakken met zijn/haar vingers zonder veiligheidsartikelen traphek. Hierdoor lopen de vingers gevaar om ergens tussen te zitten. Hiervoor zijn er vingerbeschermers ontwikkeld die u op uw deuren in huis bevestigd. Hierdoor zullen de deuren niet meer dicht kunnen vallen en komen er dus ook geen vingers tussen. Naast vingerbeschermers zijn er ook nog speciale sloten als veiligheidsartikelen traphek. Deze sloten kunt u toepassen op keukenlades, koelkasten of andere lades/deuren die niet geopend mogen worden.

Traphek.nl voor al uw veiligheidsartikelen traphek

Alle veiligheidsartikelen voor en rondom uw traphek vind u gemakkelijk en snel op Traphek.nl. Hierdoor zal uw baby veilig rond het huis kunnen lopen/rennen en kun u rustig uw eigen ding doen. Al de veilighiedsartikelen traphek voldoen tevens aan de Europese eisen, waardoor u gegarandeerd kwaliteit en veiligheid in huis brengt. Bestel vandaag nog uw veiligheidsartikelen traphek of andere traphek accessoires op Traphek.nl!